Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

Εψιλοπαρέτησα το ...

...και κακώς! Απλά επέρασα μια φάση που εν ήθελα να αννοίω τον υπολογιστή με αποτέλεσμα να εμφανίσω συμπτώματα του λεγόμενου FOMO. Τα ευλοημένα. Α! Τι είναι το FOMO, μάλιστα. Είναι το ακρωνύμιο των λέξεων Fear Of Missin Out . Είναι ο φόβος ότι αν δεν κάμεις κάτι θα χάσεις κάτι σημαντικό/διασκεδαστικό/σοβαρό τελοσπάντων ότι θα μείνεις στην απέξω. Εγώ έμεινα. Tragic! (που λαλεί τζαι μια διαφήμιση).
Διότι, συναντιέσαι με τους φίλους σου. Προκαλώ την οποιαδήποτε παρέα κάτω των 40 να φκει έξω τζαι να μην πει έστω μια φορά τη λέξη "Facebook".
Οι συζητήσεις όσο τζαιρό εν άννοια το pc επιένναν ως εξής: 
"Είδετε το σπίτι που σκέφτομαι να νοικιάσω;" "Είδετε το βαφτιστήρι μου εχτές;"  
"Εσύ εν μου απάντησες αν θα ρτεις την Κυριακή" κ.ο.κ με αποκορύφωμα το ότι εκάμναν ολόκληρες συζητήσεις με inside jokes τζαι 'γω εγύρευκα το λάθος τζαι το νόημα, σε σημείο που άρχισα να σκέφτομαι "αμπα τζαι βρίσκονται κρυφά τις ώρες που δουλεύκω εγώ".
Αλλά και βέβαια όχι,απλά εμπαίναν στο FB . 
Ουφ.
Επίσης ανέπτυξα γενικά μια πόρωση με τα νέα. Πρέπει να διαβάζω 20 blogs που αναρτούν ειδήσεις. Καλά τα παραπάνω πράματα που γράφει τζιμέσα εν βλακειούλες. Τι φορεί ή τι εν φορεί η μια ή η άλλη τζαι εκνευρίζομαι. Αλλά τούτη η πληροφοριακή πενία εν με αφήνει να ησυχάσω ώρες ώρες.


Addicted!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου