Σάββατο 5 Μαΐου 2012

Συμβουλές προς κουμπάρους τζαι κουμέρες (ζευκαρωμένους).

1. Αγαπητοί μου κουμέρες τζαι κουμπάροι. Μην γράφετε ολόχρονα τους φίλους σας για να τους θυμηθείτε όταν θέλετε παρέα για να πάτε στα σιόνια ή στο πάρτυ του ενός από τους δύο.

2. Επίσης: αν καλέσετε το/η φίλο/η σας και έρτει μόνος/η του/ης μην κρατάτε μούτρα. Έτσι ψιλοκαρφώνεστε ότι δεν θέλατε να έρτει ένα άτομο αλλά δύο και ότι προτιμάτε την ποσότητα από την ποιότητα.

3. Αγαπημένη μου κουμέρα. Σε θερμοπαρακαλώ μη,μη,μην μου ξαναφέρεις τον κουμπάρο όταν θα φκούμε οι 3 χάριτες για καφέ.  Ειδικά άμα γείρνεις πάνω του τζαι ρωτάς καλόβολα τη μια "Τζαι τι γίνεται με τον τάδε; Εκάμετε τίποτε;" τι θέλεις να σου πει το πλάσμα; Τζαι να θωρούμε τα αυτιά του κουμπάρου να τεντώνονται για να μεν χάσει λέξη ή σε άλλες περιπτώσεις να το θωρείς στη φάτσα του του καημένου,ότι παρακαλά να έβρει κανένα γνωστό για να εξαφανιστεί σε κανένα κοντινό τραπεζάκι.

 4. Αγαπητέ κουμπάρε. Σταμάτα να χουφτώνεις την κουμέρα μπροστά μας. Έννεν ανάγκη να αποδείξεις πόσο άντρας είσαι σε μας. Εννά μας τα πει η κουμέρα anyway τι κάμνετε τζαι τι όι...

5. Όταν θα φκεις κουμερούλα μου με τις φίλες σου, Ξα-Πο-Λα το κινητό τζαι μεν στέλλεις συνέχεια μηνυματούθκια.
                           α) Εν είσαι 13 χρονών
                           β) Ακόμα και αν είσαι δεν είναι αποδεκτό
                           γ) Εννα τον πρήσεις τζαι εννά τσακωθείτε. Οι άντρες εν έχουν ανάγκη που                            όση επικοινωνία όσο εσύ.
  Τζαι να μεν τον ενοχλεί δηλαδή, εννά τον ενοχλήσουν οι φίλοι του,χρησιμοποιώντας εκφράσεις όπως "μουτταρκά", "παντόφλα", "C.I.D", "έλεγχος" κ.λ.π. Γι'αυτό σου λέω. Παρέτα.

6. Αν δεν επρολάβετε να τσακωθείτε έσσω σας/αυτοκίνητο σας κ.λπ. ένεν ανάγκη να γίνει μπροστά στους υπόλοιπους..Είμαστε τζαι 'μεις κρίμα. Επίσης εν μπορεί να απαντηθεί με αντικειμενικό τρόπο η ερώτηση "Μα πε μου ρε Ice-tea μου, εν δυνατό να προτιμά να δει μάππα σαν του μιλώ για τα βαφτίσια του γιου του;" Κουμέρα. Αγαπώ σε.Ξέρω σε τόσα χρόνια, αΛΛά. Ναι προτιμά. Μπορώ να πω επίσης ότι τζαι μάππα να μεν είσσε....ok ok εν θα πάρω και όρκο. 

7. Κουμπάρε, αν δε γουστάρεις να φκαίνεις με την παρέα της φίλης σου, υπάρχουν 2 λύσεις:
α) μεν φκαίνεις μαζί τους, ή 
β) φέρνε κανένα φίλο σου μαζί για να μεν είσαι μόνος σου.Το να κάθεσαι,να μεν μιλάς, να  παίζεις με το I-phone και να αγκαλιάζεις την κουμέρα ενώ πίνεις κάμνει τους ούλλους να αισθάνονται αμήχανα...ναι ακόμα τζαι την κουμέρα..

8. Ακόμα κάτι : Μη χρησιμοποιείτε τους φίλους σας σαν ψυχαναλυτές συνέχεια. Εντάξει, να συζητήσουμε τον πόνο σας, εσείς όμως ερωτήσετε τι γίνεται με τζίνο το interview που ήταν να πάω; Όι . Μιλούμε ούλλη την ώρα για τα δικά σας...Αντροπή.

Χρυσή συμβουλή: Ακούστε με ευλάβεια το τραγούδι "Οι φίλοι" της Χαρούλας.. 
Είναι όλο το σημερινό μάθημα συμπυκνουά.

Φιλιά!


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου