Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Σφηνάκια Εκνευρισμού

Μερικές μέρες ξεχειλίζουν τα νεύρα μου. Είναι σαν να γίνεται ή να βλέπω κάτι ασήμαντο τζαι αμέσως *πινγκ* νιώθω σαν να εκατέβασα σφηνάκι. Τεκίλα που εν μου αρέσκει.. Μετά περνά μου.Ως το επόμενο "άσπρο πάτο".
-Δεν γίνεται να γράφεις "πινώ" . Τι σημαίνει; Ότι πεινάς ή ότι ήπιες τόσο πολλά που εν μπορείς να βάλεις σωστά τον τόνο; Επίσης δεν υπάρχουν οι λέξεις "πλαινομαι" και "σχολεικό" .Τζαι η φράση "Τελευταία αναφορά του ωροσκόπιο είναι έτοιμο" δεν στέκει. Κλείστε το Facebook τζαι θκιεβάστε κανένα βιβλίο.
- Εσύ που με προσπέρασες που τα αριστερά σήμερα ! Tζαι 'συ που στρίφκεις δεξιά τελευταία στιγμή χωρίς να νέψεις! Έρκεται η ώρα σας..
- Χμφ! Εσύ που ρωτάς εν φταιν οι ορμόνες μου ή  αν είμαι στις δύσκολες μέρες του μήνα..Όι αλλά αν θέλεις μπορώ να κάμω δύσκολες τις δικές σου μέρες όταν μου αλλάσσεις κουβέντα αντί να μου απαντήσεις σε τζίνο που σε ρώτησα ( 3 φορές)
- Εσύ που εφκήκαμε για καφέ τζαι μόνο για τη δουλειά σου μιλάς..Εξίχασες να μας φέρεις λουκούμι που το γάμο σας.
- Εσύ στη δημόσια υπηρεσία που μου κάμνεις κούτζια για την ανανέωση της εγγραφής μου επειδή εν 1παρά10 τζαι σε 10' κλείνεις..Θα έκαμνα ευχαρίστως τη δουλειά σου κούκλα μου. Ποιος σε βάφτισε άραγε ή ποιανού ανιψιά είσαι...;
- Εσύ που παουρίζεις. Ναι εσύ με τη σιάρπα του Αποέλ.Περίμενε να δέρουμε τη Ρεάλ τζαι μετά να τσιριλλάς "Θρύλε πού το πας".  Έλεος ούλλη μέρα τζαι ούλλη νύχτα.
-Εσύ! Ου συγνώμη μήπως έπρεπε να πω "εσείς"; Εσείς λέω που τόσο πολλά ζευγαρωμένοι είστε, που έσσιετε τζαι ένα κοινό προφίλ στο Facebook! Τζαι ο ένας δεν κάμνει δίχα του άλλου. Κουμέρα, μη μου κουβαλάς τον κουμπάρο όταν θα φκούμε κοριτσοπαρέα. Κουμπάρε, σταμάτα να προσπαθείς να κανονίσεις double dates για να νομίζεις ότι ακόμα εμείναν σας φίλοι να φκαίνετε.
(Το τελευταίο εκνεύρισε με αρκετά , νομίζω ότι ήταν ολόκληρο shaker αντί σφηνάκι.Μάλλον εννά του  κάμω δικό του ξεχωριστό ποστ.)
Bottoms Up!
 

 

2 σχόλια: