Παρουσιάστηκε σφάλμα σε αυτό το gadget

Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2012

Μουσεία που θέλω να επισκεφτώ..Πολύ!

-Τhe Salt and Pepper Shaker Museum στο Tenneesee. Εδώ τα εκθέματα είναι..αλατοπιπεριέρες.Μόνο. 
Επειδή η μάνα μου μαζεύει αλατοπιπεριέρες χρόνια τώρα (πρέπει να εχουμε 40 ζευγάρια ή παραπάνω) θα τους έκαμνα δώρο μερικά... ;p 


Εκθέματα του μουσείου.   

http://thesaltandpeppershakermuseum.com/VirtualMuseum.aspx-The Walt Disney Family Museum , στο San Francisco. Σε αυτό το μουσείο έχουμε την ευκαιρία να δούμε αντικείμενα και φωτογραφίες του Walt Disney, τα οποία αφηγούνται την ιστορία του. Εκτός από αυτά, υπάρχει σινεμά για προβολές των παλιών αλλά όχι ξεχασμένων ταινιών της Ντίσνευ. Και πολλά άλλα βέβαια.

Οι πρώτες -γνωστές-απεικονίσεις του Μίκυ Μάους.http://disney.go.com/disneyatoz/familymuseum/
- Spy museum , στην  Washington.   Εδώ μαθαίνουμε για την ιστορία της κατασκοπείας, τι είναι τo School for Spies, ποιοι είναι οι πιο διάσημοι κατάσκοποι της ιστορίας και γιατί και ποια είναι τα καινούργια όπλα μαζικής καταστροφής- όλα ψηφιακά,όπως ισχυρίζονται οι υπεύθυνοι του μουσείου. 
Μια από τις αίθουσες του μουσείουhttp://www.spymuseum.org/


-Museum of Cocoa and Chocolate στις Βρυξέλλες. Λοιπόν  δε νομίζω ότι αυτό το μουσείο χρειάζεται εξηγήσεις αλλά τελοσπάντων. Εδώ μαθαίνουμε για το πώς δημιουργήθηκε η σοκολάτα, πώς παράγεται σήμερα,θαυμάζουμε σοκολατένια εργα τέχνης  και το καλύτερο : δοκιμάζουμε διάφορα είδη.. :) 
Έκθεμα στο μουσείο σοκολάτας 
http://www.mucc.be/EN/index_en.htm-The London Film Museum. Εκθέσεις με θέματα ταινίες ή ήρωες που έχουν αφήσει εποχή, όπως οι Batman,Superman,James Bond κλπ. 
 Τα εκθέματα περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων κοστούμια, αντικείμενα που χρησιμοποιήθηκαν στις ταινίες και 
κέρινα ομοιώματα.
http://www.londonfilmmuseum.com/Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου