Παρουσιάστηκε σφάλμα σε αυτό το gadget

Τρίτη, 27 Δεκεμβρίου 2011

Εγώ νομίζω.

Ξεφυλλίζω περιοδικά τζαι εφημερίδες.Είναι ένα περιοδικό που το δίνει μια εφημερίδα κάθε Κυριακή τζαι μετά πουλιέται 2ευρώ από Δευτέρα. Είναι. το πιο. κενό.περιοδικό που είδα ποττέ μου.Νιώθω το IQ μου να πέφτει σελίδα με σελίδα,όπως τη βρύση που στάσσει.
  Έσσει πάνω στες 90 σελίδες. Οι 60 εν διαφημίσεις.Οι 20 άρθρα τύπου: Η Άννα Βίσση ξυπόλυτη στην πίστα,ο Αρναούτογλου με το καινούργιο του αμόρε κλπ.Οι υπόλοιπες 10,το πιο εκνευριστικό: ΡΟΥΧΑ.Τι φορεί η μια,η άλλη τζαι η πάρατζει του Hollywood τζαι τι να αγοράσετε εσείς.
   Την πρώτη φορά που άνοιξα το περιοδικό εφίρτικα του γέλιου.Έπεσα πάνω σε μια σελίδα που δείχνει τις διάφορες καλοντυμένες της εβδομάδας : η Charlize Theron (μια θεά, ή τουλάχιστον ημίθεη) δίπλα που μια Κυπραία της οποίας το όνομα εν μου λέει κάτι τζαι εν νομίζω ότι θα έπρεπε να τη ξέρω ούτως ή άλλως. Πάντως μπορεί να τις μισούν τις Κυπραίες στο περιοδικό. Αλλιώς εν εξηγείται γιατί να τις βάλλουν δίπλα-δίπλα με τζίνες του Hollywood.( Εν το λέω που κατζία! Αν εβλέπατε τη διαφορά ήταν να καταλάβετε.)Μια χαρά εν οι Κυπραίες-καλά όι ούλλες,αλλά εν πιάνουν μπάζα μπροστά που μια σταρ του Hollywood.Τι να κάμουμε.
   I.Q στο 30.Οk.
Γιατί στο καλό δείχνουν τόσο ακριβά πράματα δαμέσα;Εγώ πάντως εν κρατώ να αγοράσω μποτάκι Versace 870ευρώ. Καλά τζαι να τα κρατούσα εν θα τα διούσα.Αλήθκεια, ποιο ποσοστό του πληθυσμού της Κύπρου μπορεί να φάει έτσι λεφτά για παπούτσια; Λάθος ,για ένα ζευγάρι παπούτσια;;; 
   Whatever. Ενα τελευταίο γιατί επαρακούρασα το ποστ.
Κάτω που τη φωτογραφία μιας, γράφει: 
Φαντασμένη Ψωναρίδου*
socialite
Τι εν τούτο; Δουλειά; Πληρώνεται για να πιέννει σε events;Μπορώ να κάμω τζαι γω τούτη τη δουλειά;Τι εννοείτε, χρειάζομαι τα μποτάκια του Versace;

Εγώ νομίζω τούτα εν πελλάρες.

*τα ονόματα έχουν αλλάξει γιατί είμαστε όλοι γνωστοί-άγνωστοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου