Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

Δάσκαλε...εδίδαξες!

Τι παράπονο έχουν οι καθηγητές τωρά; Εκόψετε τες εκδρομές; Θα κόψουν την κελλέ σας! Έβλεπα νέα πριν. Τι βλακείες κάθεται τζαι λέει ο κόσμος! Άκου, εδηλητηριάσαν τα παιδιά εναντίον των καθηγητών τους μίσσιμου. Πόσο παραπάνω μπορεί να υποτιμήσουν τη νεολαία δηλαδή;Εν βλέπει κύριε φιλόλογε ο μιτσής νομίζεις, ότι η μάνα του δουλεύκει στο ξενοδοχείο τζαι πιάνει 800 ευρώ τζαι συ πιάνεις 3 χιλιάδες το μήνα;Ότι εν τυχερή αν δουλέψει μετά τον Οκτώβρη;Ότι εν έσσει τη δυνατότητα να πάει διακοπές,να μείνει με την οικογένεια της τις γιορτές,να πιάσει μια καλή σύνταξη,να ξεκουράζεται λλίο παραπάνω τα Σ/Κ.

   Εν είπε κανένας ότι εν δουλεύκουν. Εγώ πιστεύκω ότι η δουλειά τους είναι που τις πιο δύσκολες: θέλει γερά νεύρα,πρέπει να μπορείς να μεταφέρεις τη γνώση που κατέχεις στους μαθητές τζαι να μπορείς να επιβάλλεις την τάξη χωρίς να γίνεσαι "σσύλλος".(http://pesotithesgr.blogspot.com/2011/07/blog-post_8220.html ) Αλλά! Εθκιαλέξαν πολλά λάθος τζαιρό να διαμαρτυρηθούν...Διότι υπάρχει κόσμος που περνά το μήνα με όσα εννα τους κόψουν που το μισθό τους. Εν τουλάχιστον προκλητικό να φκαίνεις να φωνάζεις εσύ που πιάνεις τόσα λεφτά αγαπητέ εκπαιδευτικέ,με τόσα ωφελήματα. Εσκέφτηκες αύριο να αρχίζουν να φωνάζουν τζαι οι βουλευτές;(αν τζαι εν θα τους κόψουν τίποτε).

(  p.s. Άμα εβάλαν τους μαθητές να κάμουν απεργία την προηγούμενη εβδομάδα ήταν καλά;
http://www.sigmalive.com/simerini/news/local/422520 )

 ( p.s.2. Στην Ελλάδα μια φίλη μου διορισμένη 9 χρόνια στο δημόσιο εκπαιδευτικό τομέα πιάνει 1500 ευρώ το μήνα, με τα διάφορα επιδόματα που  κόφκονται σιγά σιγά. Ας ανοίξουμε τα μάτια μας νομίζω.)

  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου